Recordopbrengst tijdens veilingavond Dirk Kuyt Foundation

Noordwijk – Dirk Kuyt heeft tijdens de tweejaarlijkse gala-avond een recordbedrag van 419.000 euro binnengehaald voor zijn stichting de Dirk Kuyt Foundation.

Vrijdagavond werden in Grand Hotel Huis ter Duin verschillende items aangeboden voor het goede doel. De Dirk Kuyt Foundation wil sporten mogelijk maken voor mensen met een beperking. Een recordaantal bedrijven leek het doel van de ex-voetballer te ondersteunen tijdens de Charity Night in Huis ter Duin, zo bleek tijdens de chequeoverhandiging door presentatrice Lucille Werner.

Tijdens het gala werd stilgestaan bij de toekomstplannen van de stichting, want ook nu Kuyt gestopt is met zijn actieve voetballoopbaan blijft zijn Foundation bestaan. Ook was er een optreden van zangeres Romy Monteiro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here