Regio maakt werk van verkeersveiligheid

Bollenstreek – Maak van 0 een punt. Dat is de speciale actie gaande in onder meer de Bollenstreek en Leidse regio om het aantal verkeersslachtoffers te verminderen. Doel is om verkeersslachtoffers als gevolg van vermijdbaar gedrag naar 0 te brengen. Hiervoor zijn acties op scholen, maar ook gericht op ouderen. Vooral jongeren met mobiele telefoons vormen een probleem, maar ook rijden met drank op. Tijdens een speciaal kenniscaf├ę voor de regio, woensdag in Katwijk, waren er presentaties, maar werd ook gesproken over nieuwe idee├źn. Er werd onder meer geopperd om kinderen hun ouders namaak-bekeuringen te laten geven bij verkeerd verkeersgedrag.

Klik hieronder voor de uitleg van Dennis Salman, ambassadeur Verkeersveiligheid Holland Rijnland en wethouder in Noordwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here