Russische kunst in de Nachtegaal

Foto en film Marjolein Bakker

Lisse – Ieder die ge├»nteresseerd is in kunst, mode, juwelen en klassieke muziek was zaterdagmiddag welkom in hotel-restaurant De Nachtegaal. Daar was de opening van de expositie van kunstenares Victoria Kovalenchikova, mede georganiseerd door het Russisch Europees Cultuurfonds.

Victoria toonde er onder meer haar collectie Earth. Een klassiek concert werd verzorgd door operazangeres Elena Bagenomva en violiste Alla Kim. Met een zaal vol internationale gasten en belangstellenden, chique society, een modeshow vol glitter en glamour en een galadiner was het programma compleet.

De expositie is gratis te zien tot 28 oktober 2017 in de Foyer van De Nachtegaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here