TOPkorfbal aan Duinwetering

Foto Willem Zwanenburg

Noordwijk – De goed gevulde sporthal aan de Duinwetering was zaterdag het decor van een oefenwedstrijd tussen twee van de beste korfbalteams ter wereld.

De Noordwijkse korfbalvereniging Fluks organiseerde het treffen tussen de huidige kampioen TOP Solarcompleet uit Sassenheim en Fortuna/Delta Logistiek uit Delft, eveneens uitkomend in de korfbal league. Voor deze teams maakte de oefenwedstrijd deel uit van de voorbereiding op het nieuwe (zaal)seizoen dat over enkele weken begint.

Aan het einde van een enerverende wedstrijd was de uitslag 17-23 in het voordeel van de ploeg uit Delft. Voor de ploegen was het een goede oefenwedstrijd en voor het publiek een mooie gelegenheid om topspelers van dichtbij aan het werk te zien.

Klik hieronder voor de radioreportage.

Foto Willem Krol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here