Topkorfbal in Noordwijk

Noordwijk – Zaterdag 14 oktober is Noordwijk de thuisbasis voor een wedstrijd op het allerhoogste korfbalniveau.

De Noordwijkse korfbalvereniging Fluks ontvangt dan als gastheer twee ploegen uit de Korfbal League, te weten TOP uit Sassenheim en Fortuna uit Delft. Beide ploegen zullen de degens kruisen in de sporthal aan de Duinwetering, waar Fluks normaal gesproken zijn wedstrijden afwerkt. TOP wist in april van dit jaar in de Ziggo Dome na een zinderende finale zijn titel nog te prolongeren. Beide ploegen maken zich nu op voor een nieuw zaalseizoen.

De oefenwedstrijd tussen beide giganten wordt georganiseerd in het kader van ‘Noordwijk Sportcity’ en ter promotie van de korfbalsport in Noordwijk. Het duel begint om 20.00 uur en is gratis te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here