Turborotonde Nagelbrug is af

Foto Maurice Hoogeveen

Voorhout – De turborotonde op de Nagelbrug is gebruiksklaar. Nadat de weg afgelopen weekend was afgesloten voor de laatste werkzaamheden, kon de rotonde maandagochtend open voor alle verkeer. In de omgeving van de rotonde zijn nog afrondende werkzaamheden. Het fietspad tussen de Sportlaan en de Nagelbrug wordt in het laatste kwartaal van 2017 aangelegd.

De turborotonde moet de verkeersdoorstroming en -veiligheid tussen Voorhout, Noordwijk en de A44 verbeteren. Eerder dit jaar werd de fietsers- en voetgangersonderdoorgang bij de Nagelbrug opengesteld.

In 2018 gaat het onderhoud aan de N444 verder. Dan wordt het weggedeelte tussen de Nagelbrug en de rotonde bij de G.J. Sikkensweg verbreed en een stuk verlegd. Als laatste wordt het weggedeelte tussen Voorhout en Noordwijk aangepakt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here