Vier historische artikelen in nieuwe Hangkouserieën

Hillegom – Vier historische artikelen staan er in de nieuwe Hangkouseriën, het donateurstijdschrift van de Vrienden van Oud Hillegom, dat deze week verschijnt.

Dit nummer van Hangkouserieën bevat het slot van de tweedelige serie “Sonnevanck, een kast van een huis!” van Wilbert Koops. Alphons Maas doet uit de doeken hoe het zit met geboorteaangiftes in vroeger tijden in het artikel “Met naam en toenaam”. En Jan Zeilemaker brengt twee artikelen over berichtgeving in de vorige eeuw die nostalgische gevoelens doen rijzen.

Daarnaast is er veel VriendenNieuws te melden; activiteiten van de organisatie die draait op de inzet van zo’n 50 vrijwilligers. Donateurs ontvangen het blad automatisch, vanaf 19 oktober is het ook te koop bij The Read Shop Hillegom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here