Vikingen veroveren Teylingen

Foto's Charles Nieuwenhuizen en Gerard van Steijn

Teylingen – Bijna 500 Vikingen uit twaalf langen bevolkten afgelopen weekend het terrein rond Kasteel Teylingen. De ru├»ne vormde voor het derde jaar op rij het decor voor de grootste Vikingmarkt van Nederland.

Zaterdag bezochten ondanks het slechte weer toch zo’n 500 bezoekers de markt. Zij genoten van demonstraties van vikingvechtshows en oude ambachten. Wie dat wilde kon zelf oefenen op boogschieten en bijlwerpen. En uiteraard waren er voor de liefhebbers vikingartikelen te koop en waren er muziekoptredens. Zondag had de markt over aanloop niet te klagen.

Zo’n 25 vrijwilligers zorgden ervoor dat alles op de markt soepel verliep, van parkeren tot ehbo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here