Voedselbank helpt iedereen die het echt nodig heeft

Noordwijk – Het is niet prettig om in armoede te leven. Schulden, geldproblemen of weinig inkomsten veroorzaken veel zorgen. Noordwijk – Het is niet prettig om in armoede te leven. Schulden, geldproblemen of weinig inkomsten veroorzaken veel zorgen. Iedereen kan onder de armoedegrens terechtkomen.

De Voedselbank richt zich op het ondersteunen van mensen die in financiële nood zitten en rond de armoedegrens leven. Daarnaast wordt verspilling van voedsel tegengegaan. De Voedselbank geeft gratis voedsel aan mensen die dit echt nodig hebben. Het eten, drinken en de huishoudartikelen wordt vaak gratis ontvangen van bedrijven en particulieren. Van de giften worden zaken als vlees, kaas, vis, eieren, melk, fruit en dergelijke gekocht.
Wanneer komt men in aanmerking voor een voedselpakket:

· U bent 18 jaar of ouder

· U heeft minder dan 200 euro per maand om van te leven (na aftrek van vaste lasten)

· Bij meerdere gezinsleden geldt dat er 80 euro per persoon wordt meegerekend.

De Voedselbank is bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 06-42689081.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in