Voedselbank Noordwijk zamelt in op 4 november

Noordwijk – De hulp aan de voedselbank is nog altijd hard nodig. Ook in Noordwijk leeft een aantal  gezinnen onder de armoedegrens. Voedselbank Noordwijk helpt deze mensen door ze tijdelijk van een gratis voedselpakket te voorzien als aanvulling op de dagelijkse behoefte.

Op 4 november houdt Voedselbank Noordwijk een inzameling bij supermarkt Dirk van 8.00-18.00 uur, met als doel zo veel mogelijk houdbaar voedsel in te zamelen.

De producten die de Voedselbank op dit moment het best kan gebruiken zijn: pot- en blikgroente, vlees en vis in blik,  soep in blik of pak, koffiepads. Verder zijn alle houdbare producten welkom. Een financiële donatie is ook welkom, daar worden wekelijks verse producten van gekocht.

1 REACTIE

  1. stop met betutteling van zulke mensen. Heb werk voor ze. Juist als je gaat helpen gaan ze nog minder doen. Ik moet er ook hard voor werken om de wekelijkse boodschappen te betalen. Ik heb veel werk voor hun. Lijkt wel…hoe minder je doet hoe beter je het heb. Graag eerst werk aanbieden dan hulp aanbieden. Niet andersom. Spreek steeds meer Noordwijkers die er schande van spreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in