Weer meer Sassenheimers in beeld gebracht

Cees van der Heiden (1905 - 1964) staat in de beeldbank

Sassenheim – De Stichting Oud Sassenheim heeft afgelopen week weer 64 personen aan haar Sassenheims Biografisch Woordenboek (SBW) toegevoegd. Daarmee komt het totaal aantal personen in de digitale beeldbank van de SOS op 1262.

Dat zijn niet alleen bekende en minder bekende Sassenheimers, maar ook niet-Sassenheimers, die voor Sassenheim van belang zijn geweest. De SOS is in 2009 begonnen met haar personenbeeldbank. Deze is uniek voor de Duin & Bollenstreek.

Van de opgenomen persoon is een portretfoto opgenomen met daarbij niet alleen genealogische gegevens, maar ook gegevens over verdiensten. Alle personen zijn te vinden in het SBW-album op www.stichtingoudsassenheim.nl. Iemand aanmelden voor de beeldbank kan per mail aan sbw@stichtingoudsassenheim.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here