Welzijn Teylingen zoekt vrijwilligers voor klusjes of vervoer

Teylingen – Sinds Welzijn Teylingen in juni een nieuwe start gaf aan het dienstenpakket van Welzijn Thuis, is er veel vraag naar. Door de groeiende belangstelling is Welzijn Teylingen op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers.

Het gaat om hulp of kleine klusjes, die de vrijwilliger kan bieden op de tijd die hem of haar uitkomt. Bijvoorbeeld iemand met de auto ergens heen brengen, een tuintje netjes maken, of wat gezelligheid bieden aan een alleenstaande oudere. Ook wordt een coördinator gezocht om de aanvragen voor Automaatje te regelen.

Wie het leuk vindt om iets voor een dorpsgenoot te doen of meer informatie, wil kan contact opnemen met, met Manon van der Kroft, welzijnsadviseur en coördinator Welzijn Thuis. Mail: m.vanderkroft@welzijnteylingen.nl; 0252 -231805.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here