AutoMaatje gestart in Teylingen

Foto Eline van Egmond

Teylingen – Welzijn Teylingen introduceert een bijzondere vervoersservice. Daarvoor is aangesloten bij het landelijk initiatief van de ANWB: AutoMaatje.

Mensen zonder eigen vervoer kunnen zo naar dokter of ziekenhuis, maar ook voor een bezoekje aan een kennis of de kapper staan vrijwilligers met hun auto klaar. Deelnemers betalen daarvoor een kleine onkostenvergoeding. Donderdag was de officiƫle aftrap van het project door ANWB-directeur Frits van Bruggen en wethouder Kees van Velzen. Zij kwamen beiden per auto aanrijden met als passagier een deelnemer van AutoMaatje. Teylingen is de 25-ste gemeente waar AutoMaatje actief is.

De diensten van AutoMaatje zijn twee dagen tevoren telefonisch te bestellen op 0252-231805.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here