Bouwer uit Lisse op bezoek in torentje

DEN HAAG - De drie ondernemers Anita Veenendaal, Yvonne van der Hulst en Peter van der Wal en Leendert-Jan Visser, directeur van MKB Nederland op bezoek bij Minister-president Mark Rutte in het Torentje. In het kader van de Dag van de Ondernemer ontvangt de premier de Ondernemers in het Torentje. Foto voor de Ondernemer. FOTO BART HOOGVELD

Lisse – Yvonne van der Hulst, directeur/eigenaar van Bouwbedrijf GJ van der Hulst uit Lisse heeft met twee collega-ondernemers uit Den Helder en Apeldoorn een bezoek gebracht aan premier Mark Rutte.

Zij waren door MKB-Nederland voorgedragen om met Rutte te praten over de actuele thema’s van ondernemerschap in het kader van de ‘Dag van de Ondernemer’. Van der Hulst sprak in het torentje met de premier over haar ambities op het gebied van duurzaam bouwen.

GJ van der Hulst ontwikkelt en bouwt woningen die uiterst duurzaam zijn. Zo worden in Voorhout 28 Nul-op-de-Meter woningen gebouwd. Die leveren net zoveel energie terug aan het net als dat zij eraan onttrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here