D66 stelt vragen over parkeerbeleid

Noordwijk – De Noordwijkse fractie van D66 wil heeft aan B&W vragen gesteld over het parkeerbeleid.

Aanleiding is het feit dat de Nota Parkeren en Stallen 2013 niet afdoende lijkt te worden gevolgd: bij bouwprojecten wordt door omwonenden en andere belanghebbenden steevast de gebrekkige parkeeroplossing als bezwaar aangevoerd, aldus de partij. D66 wil dat B&W strikter vasthoudt aan de regels voor parkeren op eigen terrein en vraagt zich af of wel het stappenplan uit de parkeernota wordt gevolgd bij nieuwe bouwprojecten. Ook vraagt de partij of met ontwikkelaars wel een parkeerovereenkomst wordt aangegaan.

Daarnaast pleit D66 voor een integrale parkeeroplossing als er verschillende bouwplannen zijn in hetzelfde gebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in