Eitje tikken met de burgemeester

Foto's Eline van Egmond (Noordwijkerhout) en Willem Krol (Noordwijk)

Noordwijkerhout – Leerlingen uit groep 8 van de Egelantier genoten donderdagochtend van een ontbijt samen met burgemeester Gerrit Goedhart en wethouder Bert Gotink. Dat gebeurde op een voor de kinderen aparte plek: de raadszaal.

Het ontbijt werd gestart door de burgemeester. Hij vroeg aan alle kinderen hoe ze thuis ontbijten en hoe belangrijk het is om de dag te starten met een ontbijt. De kosten van het ontbijt worden door de gemeente Noordwijkerhout symbolisch gedoneerd aan het Jeugdcultuurfonds. Die zorgt ervoor dat kinderen uit gezinnen waar minder geld is kunst, cultuur en sport kunnen beleven.

Ook in de andere Bollenstreekgemeenten tikten burgemeesters en wethouders in het kader van het Nationaal Schoolontbijt een eitje met basisscholieren.

Foto Willem Krol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here