Jonge acteurs gezocht voor locatievoorstelling

Foto Nina Giampaolo

Lisse – Voor een theatervoorstelling op locatie zoekt Jeugdtheaterschool Flores spelers van 12 tot en met 15 jaar. Acteerervaring is niet nodig. De voorstelling speelt in maart 2018 op een bijzondere locatie in de Bollenstreek. De repetities vinden iedere zondag van 13.00 tot 15.45 uur plaats in Floralis, Floralisplein 69 in Lisse.

Jeugdtheaterschool Flores (JTS Flores) maakt jaarlijks een voorstelling op locatie met een groep jongeren van 12 tot en met 15 jaar, genaamd de Theaterklas. De jongeren zijn dit seizoen begonnen met acteren of volgen al een tijdje les bij JTS Flores. Ze krijgen wekelijk theater- en zangles van professionele docenten.

Kijk voor meer informatie over de Theaterklas en andere activiteiten van JTS Flores op www.jtsflores.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here