Nieuwbouw Duineveld naast zwembad krijgt andere uitgang

Beeld: Van Egmond totaalarchitectuur

Noordwijk – Het plan Duineveld, de bouw van 95 huizen en appartementen, is weer een stap verder. De politiek ging dinsdag akkoord met de aanpassing van de welstandsnota, het beeldkwaliteitsplan en de antwoorden aan de bezwaarmakers. Een van de omwonenden sprak in en maakte duidelijk dat de gemeente haar afspraken uit een eerder getekende overeenkomst niet nakomt. Het gaat daarbij onder meer om de in- en uitgang van de nieuwe wijk naast het zwembad. De ingang komt tegenover de bezwaarmaker en de uitgang naast het zwembad. Omdat er geen sociale woningbouw komt, stort de gemeente een compensatiebedrag van 700.000 euro in het huisvestingsfonds.

3 REACTIES

  1. Geen sociale woningbouw? En dat wordt dan afgekocht met 700.000 euro? Lekker makkelijk zo om de lage inkomens en jongeren uit Noordwijk te krijgen…

  2. Sociale woningbouw, in Noordwijk?
    Dat hebben we hier niet nodig, genoeg VVD-ers met geld.
    En dat kopen we af (mag dat zomaar) met 7 ton?
    Schande, gemeente Noordwijk!

  3. Vergeten jullie niet de hele hoge bomen die alvast neergezet zijn aan de Pr. Hendrikweg, voor het geval dat ze daar last van de wijk zouden kunnen hebben. Moet je eens om vragen als je langs de Beeklaan woont en heel veel geluidsoverlast hebt. Krijg je niet voor elkaar, je moet tevreden zijn met een heg van 2 meter hoog en 50 cm. breed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here