Parkeerdek bij station Sassenheim geopend

Sassenheim/Bollenstreek – Gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, Floor Vermeulen, en wethouder Bas Brekelmans van Teylingen hebben woensdag het nieuwe parkeerdek bij station Sassenheim officieel geopend. Ze lieten ballonnen stijgen zodat de naam zichtbaar werd en reden met een elektrische auto een rondje op het parkeerdek. Er zijn 240 extra parkeerplaatsen gekomen op het parkeerdek dat gebouwd is bovenop het bestaande parkeerterrein. In totaal is er nu plek voor 520 auto’s. De plekken waren nodig omdat station Sassenheim een succes is met 3500 reizigers per dag. De garage is nu ook open voor het publiek. De kosten bedragen 3 miljoen euro. (Foto: Eline van Egmond)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here