Woningstichting gaat voor betaalbaar, zorggeschikt en duurzaam

Foto: Willem Krol

Noordwijk – De Noordwijkse Woningstichting (NWS) en de gemeente Noordwijk hebben maandag hun handtekening gezet onder prestatieafspraken tot en met 2021. Binnen 10 jaar moeten er 600 betaalbare huurwoningen bij komen. Plannen zijn er al voor het Rederijkersplein en Northgo, maar ook een tweede Wilhelminahofje achter het huidige. De NWS merkt ook dat er behoefte is aan woningen voor senioren waarbij woningen zorggeschikt worden gemaakt. Nu is in Noordwijk nog 19% sociale woningbouw, maar dat moet naar 30%. Verder werkt de NWS aan het duurzaam maken van woningen, maar de kosten daarvan lopen in de miljoenen.

Klik hieronder voor de radio interviews die beginnen met Bernard Ko√ęter, voorzitter van de Stichting Huurdersbelangen Noordwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here