Boek met levenslessen van de koffietafel

Noordwijk – De Noordwijkse Alexandra Dik is een van de schrijvers die meewerkten aan het boek ‘Wat kan ik van u leren?’

Het initiatief van het boek komt van de stichting ‘Goed doen voor een ander.’ Sinds 2016 brengen zij met hun ‘Koffieschenk Buurtprojecten’ vreugde bij -vaak eenzame- ouderen in verzorgingshuizen. Momenten waarin naast koffie drinken ook veel wordt gepraat, geluisterd en gelachen. De prachtigste verhalen komen naar boven aan de koffietafel. Verhalen waar iedereen van kan leren. Het boek is een verhalenbundel met vijftig levenswijsheden.

‘Wat kan ik van u leren?’ wordt in eigen beheer uitgegeven. Meer informatie: www.goeddoenvooreenander.nl/product/los-boek-particulier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in