Boekhandel Van der Meer in andere handen

Vorig jaar werd het 60-jarig bestaan van Van der Meer gevierd.

Noordwijk РMartha Baalbergen en Peter van Blanken stappen per 1 mei 2018 uit boekhandel Van der Meer. Zij waren 25 jaar eigenaar en namen de winkel over van Aad van der Meer. Vorig jaar bestond de boekwinkel 60 jaar. Jarenlang was de winkel gevestigd aan het Vuurtorenplein, tegenwoordig aan de Keuvel. De winkel wordt overgenomen door Nadine Mussert, die al in de winkel werkzaam is. Zij wil het concept van boekwinkel en cultuurcafé handhaven. Dat betekent een locatie voor ontmoeting en veel culturele activiteiten.

2 REACTIES

  1. Ik begrijp niet dat Martha en Peter dit opgeven’Geschiktere mensen vindt je niet. Ontzettend jammer. Maar die 2 gaan echt niet achter de geraniums zitten!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here