Bollenstreek verwelkomt Kerst met concerten

Bollenstreek – Liefhebbers van kerstmuziek en kerst-liederen werden in de Bollenstreek op hun wenken bediend, afgelopen weekend.

In een afgeladen Duinpan in De Zilk zongen de ruim 90 leden van het kerstprojectkoor van Elan vrijdagavond de sterren aan de hemel. Speciaal voor dit project waren enkele nieuwe kerstliederen aan het repertoire van Elan toegevoegd. Popkoor Hillegom pakte zaterdag in een uitverkocht Solution uit met een Xmas Sing Along. Hierbij was een rol weggelegd voor het publiek, dat uit volle borst meezong met een deel van de kerstliedjes. De jonge blokfluiters van Marjo’s Fun with Flutes trakteerden in woon-zorgcentrum Groot Hoogwaak de bewoners op een vrolijk kerstconcert.

In de Sint Jozefkerk in Noordwijkerhout verzorgde de Harpe Davids met zangeres Teddy van den Burg een sfeervol kerstconcert. Ook hier kon het publiek meezingen met een deel van de kerstliederen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in