Buurman & Buurman voor Noordwijkse breischool

Noordwijk – De Ronde Tafel Katwijk/Noordwijk schenkt de netto-opbrengst van de nieuwste theatervoorstelling “A JE TO” van Buurman & Buurman aan de Noordwijkse breischool, die zich inzet voor kankerpatiënten in de regio.

De breischool breit en haakt iedere woensdagmiddag in het Cultuurcafé katoenen borstprotheses voor vrouwen die een borst moeten missen. Zij krijgen de opbrengst onder meer om extra materialen van te kopen. Daardoor kunnen vrijwilligers ook chemomutsen voor de verwentas van stichting Bribos blijven maken, net als kleding voor het Knuffelkonijn van Ronald McDonald. Kinderen met kanker in het LUMC krijgen dit knuffeldier.

Er zijn op zaterdag 20 januari 2018 twee voorstellingen in theater de Muze. Kaarten voor “A JE TO” kosten 19,95 euro en zijn verkrijgbaar via de Muze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in