CDA Teylingen start campagne gemeenteraadsverkiezingen

Teylingen – Voor CDA Teylingen is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van start gegaan. De partij zette zaterdag drie rasvrijwilligers in het zonnetje.

Marcel Floor uit Voorhout, Els Alewijnse-de Groot uit Sassenheim en Warmonder Tom van Oort kregen Sint op bezoek. Floor is voorzitter van St. Cecilia en actief in de Oranjevereniging en bij de Proms. Els Alewijnse is betrokken bij Vluchtelingenwerk Teylingen. Tom van Oort is de drijvende kracht van het Natuurontdekkingscentrum op Koudenhoorn.

Als dank voor hun inzet ontvingen de vrijwilligers uit handen van Sinterklaas, namens het CDA, chocoladeletters en een banketstaaf. Met deze actie wilde het CDA duidelijk maken hoe onmisbaar vrijwilligers zijn voor de Teylingse samenleving. Daarom heeft zij ook in haar verkiezingsprogramma opgenomen dat er betere voorwaarden moeten worden gecreëerd voor vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in