Diamant in Lisse

Lisse – Zestig jaar getrouwd zijn Truus (82) en Joop (85) van Vliet-Raven. Burgemeester Lies Spruit kwam de echtelieden woensdag feliciteren.

De vonk tussen beiden sprong in 1954 over op de Koeienmarkt in Woerden. Er werd getrouwd en er kwamen vijf dochters. Inmiddels zijn er ook tien kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Het stel woonde 43 jaar in Hillegom, waar Joop een garage en benzinepomp runde. Truus deed de administratie. Inmiddels wonen ze 13 jaar in Lisse.

Na hun pensioen hebben Truus en Joop veel gereisd. Zo bezochten ze Noorwegen 26 keer. Nu het reizen niet meer lukt wordt de krant gespeld en spelen ze iedere dag twee potjes Yahtzee. Als het weer het toelaat, wandelen ze ook graag in de duinen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in