Hoog bezoek voor gemeenteraad

Foto's Tiny van der Zwan

Noordwijk/Noordwijkerhout – Hoog bezoek was er donderdagavond in de gemeenteraden van Noordwijk en Noordwijkerhout: Sint kwam langs. Nadat hij in Noordwijkerhout B&W en alle raadsleden had voorzien van een chocoladeletter, sprak Sint in bij de Noordwijkse raad.

Deels op rijm besprak hij de Noordwijkse hoofdbrekers als het parkeren en de hondenpoep. Aan het college vroeg Sint wat te doen met de uitwerpselen van zijn schimmel. Raadslid Roberto ter Hark kreeg van de goedheiligman het advies een overstap naar de Tweede Kamer te overwegen.

Voor raadslid Peter van Bockhove, die de vergaderingen graag blootsvoets bezoekt, was er een paar warme sokken van Sint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here