Keurmerk veilig ondernemen voor Voorhout

v.l.n.r. Mark van Zanten (CCV), Piet Postma (AH Voorhout), Wim Klok (Vishandel De Klok), voorzitter Jeroen Schulte (Doe Het Zelf Schulte), burgemeester mevrouw Breuer, Karin Hoek (HLTsamen), wijkagent Peter de Boer en citymanager John van der Tol. Niet op de foto maar wel onderdeel van de werkgroep KVO Voorhout; Wim Noordermeer (Pim’s Place), Marco Feijter (Toys2Play), Edwin Bos (brandweer) en wijkagent Rob Esser.

Voorhout – Burgemeester Breuer heeft vrijdag het symbool voor het Keurmerk Veilig Ondernemen onthuld. Het is een ster in de vorm van een tegel in de Herenstraat. Het keurmerk staat voor een brede samenwerking van diverse partijen zoals ondernemers, politie, brandweer en gemeente. Bij het keurmerk draait het om schoon, veilig en heel. Dit heeft een positieve invloed op alle partijen en uiteraard het winkelend publiek. Het keurmerk geldt nu voor de Herenstraat en het Jacoba van Beierenhof. Straks komt ook het Oosthoutplein aan de beurt. Het keurmerk is behaald dankzij het afwerken van een lijst aan activiteiten waaronder een schouw met als vervolg tal van verbeteringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here