Lisse krijgt drie praatbankjes

Lisse – Lisse krijgt drie praatbankjes. Het idee ervoor komt van Emma, Feline en Maud, leerlingen van de Josephschool. Vorig jaar deden zij mee aan de ontwerpwedstrijd in het kader van de Toekomstvisie Lisse 2030.

Met hun idee voor een praatbank wonnen de meiden een van de prijzen. ‘Als je op dit praatbankje gaat zitten, geef je aan dat je met iemand wilt praten. Niemand hoeft meer eenzaam te zijn’ was hun gedachte.

De gemeente gaat nu drie zulke bankjes plaatsen. Een van de bankjes komt bij het buurtproject naast Rustoord te staan, dit hebben de meisjes zelf bedacht. Aan de inwoners van Lisse vraagt de gemeente waar de andere moeten komen. Locaties kunnen tot 15 december worden doorgegeven via Facebook Gemeente Lisse, gemeente@lisse.nl of tel. 140252.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here