Lisse probeert verspilling zorggeld te voorkomen

Lisse – De gemeente Lisse doet haar best verspilling van zorggeld te voorkomen. Dat antwoorden burgemeester en wethouders op vragen van de VVD. Die partij was na berichten in de media bezorgd over praktijken dat goed werkende trapliften vaak worden weggegooid in plaats van hergebruikt.

Volgens het college worden in Lisse trapliften voor zeven jaar in bruikleen gegeven. De klant betaalt hiervoor een jaarlijkse, inkomensafhankelijke bijdrage. Na zeven jaar is de lift eigendom van de klant. Wordt een traplift binnen zeven jaar niet meer gebruikt, dan wordt deze verwijderd en waar mogelijk opnieuw gebruikt.

Voor de rails is dat niet altijd mogelijk, omdat die op maat wordt gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in