Lissenaar aangehouden met harddrugs

Hillegom – Een 19-jarige man uit Lisse is vrijdag op de Hyacintenlaan in Hillegom aangehouden voor handel in verdovende middelen. Na onderzoek in zijn auto werden harddrugs aangetroffen. De verdachte werd samen met een afnemer op heterdaad betrapt toen hij in een auto zat. Na onderzoek in het voertuig troffen agenten 54 wikkels aan met daarin een wit poeder. De eerste tests wijzen uit dat het vermoedelijk om cocaïne gaat. Verder bleek dat de verdachte drugs bezorgde door de gehele Duin- en Bollenstreek. Ook de afnemer, een 29-jarige man uit Lisse, werd aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De 19-jarige Lissenaar is maandag 4 december voorgeleid aan de rechter-commissaris.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in