MSV verslaat Stompwijk

Noordwijk – Met nog 2 wedstrijden te gaan in 2017 was Stompwijk nog een hobbel om te nemen voor de handbalsters van MSV. In een zware poule was Stompwijk een van de zwakkeren. Of dat ook een goede tegenstander voor  de dames van MSV zou zijn, dat moest nog blijken.
De eerste twee doelpunten waren voor Stompwijk.  Het was Emma Schepens die vanuit de hoek het eerste doelpunt voor MSV scoorde. Het bleef gelijk opgaan tot aan de rust en in de pauze stond het 8-7. Na rust kon MSV uitlopen naar 11-7 voordat Stompwijk weer een doelpunt maakte. Ondanks dat er aan beide zijden veel penalty’s en ook tijdstraffen werden gegeven bleef het een spannende wedstrijd om te kijken. De laatste 5 minuten werden nog erg spannend. Voorsprong van 17-13 liep terug naar 17-16. Ook Anne Schepens en Samantha Godé troffen in de 2e helft doel. Een break-out van Stompwijk werd gestopt door de prima keepende Sonja Loos. Tot slot waren het Emma en Rozi die de deur definitief dicht deden en zelfs de laatste penalty voor Stompwijk geen gevaar meer vormde voor de overwinning! Uiteindelijk werd het 19-17 voor MSV.

De dames en heren van MSV handbal kunnen nog steeds leden gebruiken. Ben je 18 jaar of ouder, met of zonder handbal ervaring kom eens naar een handbaltraining of vraag informatie aan bij Cries Haasnoot 071-3615770 of kijk op de site van www.MSVHandbal.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in