Oeverwerk Leidsevaart Hillegom fors duurder

Foto: Aannemingsbedrijf de Vries Werkendam

Hillegom – Het herstel van het historische karakter en de oeverbescherming van de Noorder Leidsevaart wordt 465.000 euro duurder. In 2016 was voor het werk 1,8 miljoen uitgetrokken. Het oorspronkelijk ontwerp is na overleg met omwonenden aangepast. Om de verkeersveiligheid te vergroten zijn 11 inritstroken aangepast en dat geldt ook voor passeerstroken bij enkele bedrijven. Er is ook gekozen voor een veiligere oplossing voor uitwijkend fietsverkeer. Hiervoor komen aan weerszijden van de weg betonnen bermtegels. Het geld wordt gehaald uit ongebruikt budget van het project herinrichting NS Busstation. De gemeenteraad moet nog met het voorstel akkoord gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here