Parkeerbeleid Teylingen goed, maar kan nog beter

Teylingen – De Rekenkamercommissie Teylingen adviseert de gemeente om de blauwe zone in Warmond aan te passen, de communicatie over het parkeerbeleid te verbeteren en de registratie van parkeerklachten beter aan te pakken. Zo komen knelpunten naar boven.

Deze aanbevelingen worden gedaan na een onderzoek naar het parkeerbeleid dat de Rekenkamercommissie heeft laten doen. De conclusie van het onderzoek is dat het met het parkeerbeleid van de gemeente en met de uitvoering goed gaat, maar dat er nog wel verbeteringen mogelijk zijn.

Voor het onderzoek zijn gesprekken gevoerd met de bewoners en ondernemers in Voorhout, Sassenheim en Warmond. Het rapport wordt door de politiek besproken op 13 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in