Rechter hoeft ongevalsplek niet te zien

Warmond – De Haagse rechtbank vindt het niet nodig te gaan kijken bij de kruising Kaagstraat/Padoxlaan in Warmond. Daar raakte twee jaar geleden een scooterrijdster gewond toen zij werd aangereden door een 24-jarige automobilist uit Oegstgeest.

De Oegstgeestenaar reed de vrouw aan na een feestje in de jachthaven. De man had weliswaar enkele biertjes gedronken, maar kon volgens zijn advocaat niets doen aan het ongeluk. Het zicht op de kruising werd hem ontnomen door een bosje. De advocaat vroeg de rechter ter plekke te gaan kijken.

Die zag daar geen aanleiding toe en veroordeelde de man tot een werkstraf van 120 uur. Ook moet hij zijn rijbewijs negen maanden inleveren. De Oegstgeestenaar was al twee keer eerder beboet voor het rijden onder invloed. (bron Leidsch Dagblad)

Klik hier voor het bericht.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in