TOP wint topper tegen LDODK

Sassenheim – In een volle sporthal De Korf werd zaterdag de topper tussen TOP/SolarCompleet en LDODK/Rinsma Modeplein gespeeld. Op de ranglijst gelijk in aantal punten en beide ploegen op jacht naar een play-off plek. In een gelijk opgaande eerste helft werd het publiek getrakteerd op veel doelpunten, strijd, mooie combinaties met een hoofdrol voor de TOP-dames . De kleedkamers werden opgezocht bij 13-13. In het eerste kwartier van de tweede helft maakte TOP/SolarCompleet het verschil, mede door een scherp schietende Jet Hendriks. Vakwissels bij LDODK/Rinsma Modeplein in het laatste kwartier brachten de spanning nog terug in de wedstrijd, maar TOP/SolarCompleet bleef koel en met een benutte strafworp en zijn zevende goal bepaalde Nick Pikaar de eindstand op 26-24. Een mooie overwinning die veel vertrouwen geeft aan de ploeg van Jan Niebeek.

Zaterdag speelt TOP/SolarCompleet weer een thuiswedstrijd tegen KCC/SO natural, de promovendus die dit weekend verrassend won van KZ/Hiltex.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in