Treurnis over wethouder vanwege Ter Specke plan

Lisse – Wethouder Cees Ruigrok heeft donderdag een motie van treurnis moeten incasseren vanwege het plan voor een nieuwe sporthal en accommodatie voor FC Lisse. Zijn eigen partij Nieuw Lisse en collegepartij SGP/CU stemden als enige tegen. De rest van de raad stemden voor de treurnismotie. PvdA-raadslid Mesman omschreef de werkwijze van Ruigrok als ‘niet in control’. De motie werd ingediend nadat de raad het plan voor nieuwbouw afkeurde. Er moet in het voorjaar een nieuw plan komen waarbij er een letterlijke knip wordt gemaakt tussen sporthal en accommodatie van de voetbalclub.

2 REACTIES

  1. Eindelijk heeft de raad de raad van heel veel lissers blijkbaar serieus genomen. En nu maar eens heel goed overwegen wat echt nodig is. Menig sportclub is jaloers op wat fc heeft. Renoveer en wees zuinig op ons gemeenschaps geld. De verkiezingen komen eraan dus er wordt op u gelet, draai de bevolking geen rad voor de ogen.

  2. Beste Anneke, ben het op zich met je eens maar als er gerenoveerd moet worden gaat het de gemeenschap nog veel meer geld kosten (misschien toch eens door het pand lopen om dat te ervaren)
    Nieuwbouw is een must, op het gebied van gezondheid maar ook zeker ook op duurzaamheid.
    Het pand is te ver heen om nog wat van te kunnen maken.
    Maar een goed onderbouwd plan en misschien iets minder ambitieus moet haalbaar zijn en kan in mijn ogen ook zeker wel wat opleveren voor de gemeenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in