Veertig jaar Lions Club Noordwijk

Noordwijk – In aanwezigheid van oud-leden van het eerste uur heeft de Lions Club Noordwijk afgelopen week haar 40-jarig bestaan.

De Lionsclub Noordwijk werd opgericht met als doel dienstbaar te zijn aan de samenleving op basis van vriendschap en wederzijds begrip. Alle jaren werden goede doelen ondersteund. Zo waren er projecten in Indonesiƫ, Peru en Tanzania. In eigen land ondersteunde de Lions Vietnamese vluchtelingen en werd jarenlang een wervingsactie gehouden voor bloedafname-avonden. Ook Reuring Noordwijk en het Edwin van der Sarfonds konden rekenen op steun van de Lions.

Op 7 april staat een galafeest in Huis ter Duin op het programma, ter ondersteuning van de Kuyt-foundation. Hiermee wordt gehandicaptensport ondersteund.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here