Verkeersveiligheid Brink wordt aangepakt

Noordwijkerhout – De verkeersveiligheid van de Brink wordt aangepakt. Het plein is straks alleen nog toegankelijk via een ingang die rechts naast het milieubrengparkje wordt gemaakt.

De andere toegangen, vooral in gebruik bij (brom)fietsers, worden afgesloten. Bij evenementen kunnen de toegangen overigens weer open. Als de riolerings- en bestratingswerkzaamheden klaar zijn wordt ook de straat Brink, die tegenover het benzinestation aan de Herenweg ligt, afgesloten. Omwonenden meldden gevaarlijke situaties bij het oversteken van de weg en bij het wegrijden en keren van auto’s bij het benzinestation.

Om het parkeren op De Brink te verbeteren, worden er parkeervakken aangebracht. De belijning komt er zodra het weer dat toelaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in