Bloemencorso op zoek naar deelnemers

Bollenstreek – Het Bloemencorso van de Bollenstreek is op zoek naar ondernemers die hun bedrijf op spraakmakende wijze willen promoten.

Zij kunnen met een luxe- of promotiewagen meerijden in het meest gefotografeerde evenement van Nederland. Het publiek dat naar het corso komt kijken is groot en komt overal vandaan. Iedere doelgroep zit er wel bij. Filmpjes en foto’s worden massaal gedeeld op de sociale media. Ondernemers kunnen kiezen uit verschillende deelnamepakketten. Meer informatie: www.bloemencorso-bollenstreek.nl of mail naar deelname@bloemencorso.info.

Op vrijdagavond 20 april is het verlichte corso in Noordwijkerhout; op zaterdag 21 april rijdt het van Noordwijk naar Haarlem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here