Chauffeurs gezocht voor de bus van WelzijnsKompas Hillegom

Hillegom – Bewoners van Hillegom zijn hem vast weleens tegengekomen. De zilveren bus voor personenvervoer met op de deuren het logo van Welzijnskompas Hillegom-Lisse. Voor de WelzijnsKompas bus wordt gezocht naar vrijwillige chauffeurs.

Al vele jaren wordt deze bus ingezet voor het vervoer van ouderen in Hillegom, De Zilk en Beinsdorp met behulp van vrijwillige chauffeurs. De bus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 18.00 uur.

Voor meer informatie en/of belangstelling kan er contact opgenomen worden met Marian Zirkzee, medewerker vrijwillige inzet, bereikbaar op maandag/woensdag/donderdag van 09.00-12.30 uur op tel. 757100. Of mail m.zirkzee@welzijnskompas.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here