Hillegoms Muziekfeest vervroegd

(archieffoto Eric-Jan Geertsen)

Hillegom – Het Hillegoms Muziekfeest is dit jaar niet op de laatste zaterdag van juni. Vanwege het WK voetbal heeft de Stichting Hillegoms Muziekfeest besloten het evenement te vervroegen naar zaterdag 9 juni.

Optredens zijn er onder meer van Jan Keizer en Annie Schilder, Michel van Rijswijk, The Night Flight en Erik Hulzebos. De kaartverkoop van het Hillegoms Muziekfeest gaat woensdag van start bij Tabaksshop Frank Evers, Expert Hillegom,VVV Lisse en digitaal via Go Tickets. In de voorverkoop kost een kaartje 12,50 per persoon. 

Het middagprogramma is net als voorgaande jaren gratis. Daar hoeven ook geen toegangskaarten voor gekocht te worden. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here