Noordwijk zoekt Beste Buur

Vorig jaar was Anneke Raasveldt Beste Buur (foto Willem Krol)

Noordwijk – Wie wordt Noordwijks Beste Buur? Een goede buur is beter dan een verre vriend. Maar wie is de beste buur? De Stichting Huurdersbelangen Noordwijk houdt ook dit jaar weer de verkiezing voor Noordwijks Beste Buur.

Burenhulp kan veelomvattend zijn, van af en toe een boodschap doen, de heg knippen, kijken of ’s morgens de gordijnen al open zijn tot aan ziekenverzorging toe. Het maakt niet uit op welke manier iemand zich inzet, als het werk maar voor de buren wordt gedaan.
Voor de Beste Buur is er een dinerbon en een replica van het beeld ‘Redder’ van Charlotte van Pallandt.

Wie een Beste Buur wil voordragen kan dat tot 8 maart per mail of brief doen via bestebuur@shn-online.nl of via SHN, postbus 1022 , 2200 BA Noordwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here