Workshop toneelspelen bij ODI

Noordwijkerhout – Toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout verzorgt een workshop toneelspelen voor alle mensen die altijd al toneel hebben willen spelen en voor huidige leden. Onder leiding van Annemieke Hoogeboom en Chantal Witteman zullen allerlei thema’s aan de orde komen.

De workshop is op de woensdagavonden vanaf 16 mei  tussen 20:00 uur en 22:00 uur en bestaat uit 7 avonden in de repetitieruimte van ODI boven De Schelft in Noordwijkerhout. De kosten bedragen 80 euro inclusief koffie en thee.

Heb je altijd al toneel willen spelen en ben je 15 jaar of ouder? Schrijf je dan zo snel mogelijk maar zeker voor 3 april in via toneelverenigingodi@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.toneelverenigingodi.nl of op www.facebook.com/toneelverenigingodi

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here