Sjors aan het werk in Noordwijk

Noordwijk – Het project Sjors Sportief en Sjors Creatief gaat van start in Noordwijk. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen volgende week het Sjors Sportief/Creatief boekje.

In dit boekje staan meer dan 60 sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen vaak gratis kunnen deelnemen. Kinderen kunnen zo kennismaken met een sport- of cultuuractiviteit, zonder direct lid te hoeven worden van een vereniging of club.

Vanaf 22 februari kunnen de basisscholieren zich inschrijven via www.sjorssportief.nl. Sportievelingen en crea-bea’s komen aan hun trekken met bijvoorbeeld atletiek, badminton, dansen, paardrijden, muziek maken, tekenen, schilderen en natuureducatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.