Brainstorm voor sportverenigingen

Teylingen РHoe geef je als sportvereniging uitvoering aan een alcoholmatigingsbeleid? En hoe ondersteun je sporttalenten optimaal? Als het aan de gemeente Teylingen ligt, wordt er in een georganiseerd sportoverleg over dit soort thema’s gesproken.

Op 14 maart van 20.00 tot 22.00 uur is er een bijeenkomst met sportverenigingen- en stichtingen over hoe dit sportoverleg vorm kan krijgen. Wethouder Brekelmans doet de aftrap. De gemeente is voorstander van een georganiseerd sportoverleg. Dit overleg kan advies uitbrengen aan de gemeente over de uitwerking van de gemeentelijke sportthema’s.

Alle sportbestuurders zijn uitgenodigd voor de bijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 5 maart via beleidsondersteuningsociaaldomein@hltsamen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here