ChristenUnie wil duidelijkheid over speelveldje

Voorhout – De ChristenUnie Teylingen wil snel duidelijkheid van B&W over de situatie rondom het speelveldje bij de basisscholen in het Cluster aan de Jacoba van Beierenweg en de Pieter van Slingerlandstraat in Voorhout.

Het speelveldje werd bij toerbeurt gebruikt door leerlingen van de scholen en buiten schooltijden door buurtkinderen. Na klachten van een buurtbewoner dat dit volgens het bestemmingsplan niet zou zijn toegestaan ontvingen de ouders in oktober een brief dat het gebruik tot nader order is opgeschort.

Afspraken over het gebruik van het veldje zijn nooit duidelijk vastgelegd. De ChristenUnie wil van B&W weten waarom er niets lijkt te gebeuren en waarom de betrokkenen niets horen over de stand van zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.