Hof voorgedragen als gemeentesecretaris Noordwijk

Carsten Hof Foto: PR

Noordwijk/Noordwijkerhout – Carsten Hof wordt waarschijnlijk de gemeentesecretaris in de nieuwe gemeente Noordwijk. De huidige colleges van Noordwijk en Noordwijkerhout hebben hem, na een sollicitatieprocedure, voorgedragen.

Vanaf 1 mei gaat de in Noordwijkerhout geboren Voorhouter aan de slag als projectleider/kwartiermaker voor de toekomstige fusiegemeente. Eerder werkte hij bij het samenwerkingsorgaan Duin- en Bollenstreek en bij de gemeente Den Haag.

Een gemeentesecretaris ondersteunt lokale bestuurders bij het uitvoeren van hun taken. Het aankomende college van B&W van Noordwijk dient de benoeming van Hof formeel nog wel te bekrachtigen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.