Wethouders Hillegom benoemd

Foto Laurens Lindhout Photography

Hillegom – In de raadsvergadering van donderdag 26 april heeft de gemeenteraad de vier wethouders voor de gemeente Hillegom benoemd.

Anne de Jong (BBH) krijgt Financiƫn, Wonen, Centrumontwikkeling en projecten in zijn portefeuille. Fred van Trigt (CDA) gaat zich bezighouden met Wmo, Jeugd, Gezondheid, Sport, Onderwijs en welzijn. Jan van Rijn (BBH) krijgt Werk en inkomen, Dienstverlening, Burger- en overheidsparticipatie, Verkeer en vervoer. Karin Hoekstra (CDA) gaat zich bezighouden met de Omgevingsvisie, Ruimte, Milieu en duurzaamheid.

Burgemeester Arie van Erk heeft als voorzitter van het college naast de wettelijke taken op het gebied van Openbare orde veiligheid ook Communicatie, Handhaving en Juridische zaken in zijn portefeuille.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here