Fietspad eindelijk geopend

Foto: Fred vd Bent

Noordwijk/Noordwijkerhout – Het laatste stukje van een provinciaal fietsnetwerk is donderdag geopend. De Noordwijkse wethouder Hans Bakker en zijn Noordwijkerhoutse collega Martijn Bilars opende het fietspad F287 dat loopt van de Zeestraat via Sancta Maria naar de Langevelderslag. De realisatie heeft langer geduurd omdat de grondverwerving moeizaam ging. Toen het pad er lag, kwam het flink onder water te staan. De ontwikkelaar van Sancta Maria blokkeerde het pad omdat er gedoe was over de verantwoordelijkheid. Die problemen zijn nu opgelost, waardoor het donderdag tijd was voor taart na het knippen van het traditionele lintje.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.